Guns N’ Roses – Not In This Lifetime Tour

Not In This Lifetime Tour kommer att äga rum i Friends Arena 2017-06-29. Det legendariska bandet Guns N’ Roses återförenas, och förväntas bjuda på en exklusiv show. Med konsertframgångarna hittills har det varit en enorm efterfrågan och bandet lanserar nu 30 nya stadionkonserter i Europa och Nordamerika.  Friends Arena och Sverige har det stora nöjet att få arrangera denna unika händelse, och som om det inte var nog så är det nu fastställt att Backyard Babies och brittiska The Darkness kommer att inleda denna oförglömliga kväll.

När du ändå är i Solna kan du passa på att utforska denna ständigt växande och turistvänliga stadsdel som erbjuder det mesta och det bästa. Du bor prisvärt och centralt i något av Solnas hotell, och har du husdjuret med dig erbjuder Park Inn by Radisson rum för dig med pälsdjur. Stannar du i det sommarblomstrande Solna så finns det en mängd olika aktiviteter att ägna sig åt. Ett besök på Mall of Scandinavia är ett måste då du besöker Solna, här finns allt! Vill du bowla i 1920-tals miljö, eller varför inte disco bowla innan middags sittningen i en lekfull neonmiljö? På fredagar och lördagar spelar en dj och stämningen är på topp! Fler aktiviteter finns på Mall of Scandinavias hemsida.

Pittoreska Råsunda ligger inte alls långt ifrån Solna centrum och är verkligen värt ett besök, där kan du besöka den uppskattade filmstaden och unna dig en bio i någon av dom charmiga salongerna. Slottsträdgården Ulriksdal, Skytteholmsparken, Mulle-Meck parken och Ängsö Nationalpark är några av dem sevärdheter Solna erbjuder.

Vill du åka in till Stockholm City erbjuder kollektiv trafiken enkla, snabba och praktiska förbindelser.