Planera en weekend i Göteborg

Göteborg, västkusten pärla erbjuder massor av härliga upplevelser. Inte minst musikaliskt, Ullevi är den stora arenan där mycket händer under sommaren. allt från fotboll, friidrott till evenemang med musik som förtecken.

Kungen av Göteborg Håkan Hellström spelar där även i år och det återstår att se om han kan toppa sina tidigare rekord på Ullevi. Under sommaren 2017 så kommer förutom Håkan Hellström bland annat Green Day, Rod Stewart och många andra artister och grupper att uppträda där. Här får du full koll på vilka som kommer att vara där i sommar.

Det finns mycket att se och uppleva i Göteborg, så om du inte planerat in en tripp redan så kan det vara dags att kolla upp lediga hotell. Om du bokar in en weekend i Göteborg så kommer du garanterat att åka därifrån med ett leende på läpparna, och då är det inte alla roliga historier du fått höra utan en kombination av trevliga människor, upplevelserna och en skön avslappnad stad som du kommer att minnas.

Några saker du inte får missa i Göteborg;

  • Liseberg en sommardag kan vara något av det roligaste du kan uppleva.
  • Nordiska Museet med sin samling från 1400-talet och framåt.
  • Skärgården som bara ligger ett stenkast från staden. Du kan ta spårvagn till Saltholmen och vandra runt en dag utan större problem.
  • Feskekörka är en upplevelse för den som älskar skaldjur, ta dig en klassisk räkmacka du sent kommer att glömma